Een bonbon hoeft niet alleen maar zoet te zijn.
Onze juicy lemon ziet eruit als een citroen en met een
citroen vulling. Een heerlijke verfrissing.
De combinatie van cacaobonen uit Saint-Domingue met veel fruit tonen. gecombineerd met framboos & aceto balsamico azijn.
We hebben voor deze bonbon de hele pompoen gebruikt.
Een ganache van geroosterde pompoen met verschillende Aziatische specerijen. Het frisse van een pate de fruit van kaffir limoen. Als laatste een praline van pompoen pit.
Het geroosterde van de pinda met het tropische passievrucht even een momentje of je in een andere land waant
Een ode aan Japan met matcha die op een speciale manier gezet word. De aromatische zuren van yuzu
Smaken die onze chef heel graag gebruikt die samen elkaar nog eens heel mooi versterken.
Wie is er nu niet fan van caramel ? maar even iets anders dan met zeezout laat je verassen met tonkaboon als heerlijk kruidig.
Een hap naar Mexico. Het pittige , fruitige en nacho krokante.
De geuren en het visuele van het zuiden van Frankrijk. Met de intens smaken bes uit china een bonbon met power.
Een ode aan nieuwe technologie vanille van eigen bodem. Om dit te vieren deze heerlijke creatie
Jonge dennen takken die worden geplukt in de lente van het jaar waneer alles weer tot. leven komt